Gebakken Sierbestrating

Van de Rakt levert diverse soorten gebakken sierbestrating. Van oude tot nieuwe stenen en in diverse kleuren en maten. Bezoek onze showtuin om inspiratie op te doen en om zelf te ervaren wat voor uw tuin de mooiste gebakken steen is.

Bestrating

De keuze in sierbestrating is groot, dus het is belangrijk om goed na te denken over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. 

Infiltratiesysteem

Wij hebben een eenvoudig en goedkoop systeem ontwikkeld dat een duurzame oplossing biedt voor het infiltreren van regenwater.

Grondwerk

Wij hebben de beschikking over zowel een grote kraan als een minigraver en helpen je graag met het grondwerk

Kunstgras

We hebben kunstgras in verschillende variaties, van siergras tot speelgras, voor intensief gebruik of alleen voor een mooie afwerking. 

EXCLUTON

Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating en betonnen bestratingsproducten en produceert haar sierbestrating volledig zelf. Met meer dan 45 jaar ervaring en eigen productie, werken ze aan topkwaliteit van de producten. Zo kunnen ze de ultieme kwaliteit sierbestrating garanderen. Ook duurzaamheid staat bij Excluton hoog in het vaandel.

Gebakken sierbestrating

We hebben diverse soorten gebakken bestrating, van oud tot nieuw en in diverse kleuren en maten. In folder op deze pagina krijg je een idee van ons assortiment, maar je kunt het beste zelf komen kijken in onze showtuin, want het blijft een uniek product.

Persoonlijk contact

Jeroen van de Rakt sierbestrating en grondwerk bestaat uit Jeroen en Nicole van de Rakt. Een kleine onderneming maar met een grote keuze aan materialen. Door de kleinschaligheid hebben klanten één aanspreekpunt, zijn de lijnen kort en is er altijd persoonlijk contact.

Aan de Rondweg in Overloon ben je altijd welkom om je wensen, ideeën en plannen te bespreken.

Wij denken graag met je mee!

Ruim aanbod gebakken bestrating

Showtuin met vele voorbeelden

Deskundig advies

Van baksteen tot compleet project

Brochures

Inspiratie

Bekijk de online brochure met het complete assortiment van Wienerberger

Keramiek Inspiratie

Bekijk de online MBI Keramiek brochure.

Neem contact op

+31 (0)6 537 398 78

info@jvdrakt.nl

rondweg 14a - 5825 hv - overloon

Uw droomtuin begint bij Jeroen van de Rakt

Bezoek ons in Overloon en bekijk de vele inspirerende showtuin voorbeelden en het ruime aanbod stenen, betontegels, natuurstenen tegels, keramische tuintegels grind en split.