Kunstgras kopen

We hebben kunstgras in verschillende varianten. Van siergras tot speelgras. Voor esthetische toepassingen en voor intensief gebruik. In natuurlijk groen of in verrassend wit, oranje, rood, groen, geel of blauw.

Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt het talloze voordelen die groeiend gras niet kan bieden. Denk aan de onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid, weerbestendigheid, slijtvastheid en de mogelijkheden voor hergebruik. Uiteraard voldoen we aan de strengste normen en milieueisen.
Al onze kunstgrassoorten zijn UV-bestendig.

Bel gerust voor informatie, T: 06 537 398 78 of E: info@jvdrakt.nl

Diverse varianten:

Breeze Comfort kunstgras is speciaal voor ons ontwikkeld en heeft door de samenstelling van de gebruikte garens een zachte gevoelswaarde. Breeze Comfort is een topproduct tegen een zeer betaalbare prijs.

Emerald is een kunstgrassoort met een natuurlijke uitstraling, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het is geschikt voor intensief gebruik en door de kortere polen is er minder kans op platliggen van de polen.

Victoria is een bijzondere kunstgrassoort die door zijn unieke samenstelling veel minder snel plat gaat liggen en veerkrachtiger rechtop blijft staan. Kortom een grassoort met allure!

Fine DG kunstgras. Deze benadert de echtheid van natuurlijk gras optimaal. Dit kunstgras is geschikt voor minder intensief gebruik in onder meer een siertuin, terras of bij een zwembad.

Fine Extra is een nieuwe en superieure kwaliteit met de uitstraling van natuurgras! Fine Extra is een grassoort met minder glans en meer volume.

Fine DG Short is uiterlijk nagenoeg gelijk aan Fine DG, maar heeft iets kortere polen en ondersteunende vezels. Daardoor gaat het Fine DG Short minder snel platliggen.