Kunstgras kopen

Wil je wel een mooi groen grasveld, maar heb je geen zin in het onderhoud? Denk dan eens aan kunstgras. Kunstgras ziet er altijd strak en verzorgd uit, heeft weinig onderhoud nodig en gaat lang mee. Je kunt het gebruiken in je tuin, maar ook op het balkon of dakterras leggen.

Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Dit komt door het gebruik van verschillende groentinten en de wisselende lengtes van de grassprieten.
We hebben kunstgras in verschillende variaties, van siergras tot speelgras, voor intensief gebruik of alleen voor een mooie afwerking. In natuurlijk groen of in verrassend wit, oranje, rood, geel, groen of blauw. De keuze is groot en er is altijd een soort die bij jouw wensen past.

Kunstgras heeft veel voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Je hoeft het niet te maaien, het is weerbestendig, slijtvast en het is te hergebruiken. Al onze grassoorten zijn UV-bestendig en verkleuren dus niet. Kunstgras aanleggen is eenvoudig en een investering voor vele jaren.

Uiteraard voldoen we aan de strengste normen en milieueisen.

Bel gerust voor informatie, T: 06 537 398 78 of E: info@jvdrakt.nl

Diverse kunstgras varianten:

Breeze Comfort kunstgras is speciaal voor ons ontwikkeld en heeft door de samenstelling van de gebruikte garens een zachte gevoelswaarde. Breeze Comfort is een topproduct tegen een zeer betaalbare prijs.

Emerald is een kunstgrassoort die geschikt is voor intensief gebruik. Door de kortere polen is er minder kans op platliggen en is het slijtvast. Het heeft een natuurlijke uitstraling en een zeer aantrekkelijke prijs.

Victoria is een bijzondere kunstgrassoort die door zijn unieke samenstelling veel minder snel plat gaat liggen en veerkrachtiger rechtop blijft staan. Kortom een grassoort met allure!

Fine DG kunstgras. Deze benadert de echtheid van natuurlijk gras optimaal. Dit kunstgras is geschikt voor minder intensief gebruik in onder meer een siertuin, terras of bij een zwembad.

Fine Extra is een nieuwe en superieure kwaliteit met de uitstraling van natuurgras! Het is een grassoort met minder glans en meer volume.

Fine DG Short is uiterlijk nagenoeg gelijk aan Fine DG, maar heeft iets kortere polen en ondersteunende vezels. Daardoor gaat het Fine DG Short minder snel platliggen.