Grondwerk

Kleine stukjes kun je zelf nog wel spitten, maar voor grotere oppervlaktes is een graafmachine veel gemakkelijker. Wij hebben de beschikking over zowel een grote kraan als een minigraver en helpen je graag met het grondwerk.

Bestrating

De keuze in sierbestrating is groot, dus het is belangrijk om goed na te denken over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. 

Infiltratiesysteem

Wij hebben een eenvoudig en goedkoop systeem ontwikkeld dat een duurzame oplossing biedt voor het infiltreren van regenwater.

Grondwerk

Wij hebben de beschikking over zowel een grote kraan als een minigraver en helpen je graag met het grondwerk

Kunstgras

We hebben kunstgras in verschillende variaties, van siergras tot speelgras, voor intensief gebruik of alleen voor een mooie afwerking. 

Grondwerk als basis

Goed grondwerk is de basis bij de aanleg van een tuin. Vaak moet oude grond afgegraven en afgevoerd worden. De tuin moet geëgaliseerd worden. Bestrating moet een goede ondergrond hebben om niet te verzakken en er moet nieuwe vruchtbare grond aangevoerd worden voor de beplanting. Mogelijk moet er ook nog een oprit uitgegraven, een vijver aangelegd, een trampoline ingegraven of sleuven voor elektriciteit en/of waterleidingen gemaakt.

Wij doen ook grondwerk

Wij hebben de beschikking over zowel een grote kraan als een minigraver en helpen je graag met het grondwerk. Dat is veel gezonder voor je rug en het bespaart ook nog eens een hoop tijd. Het grondwerk gebeurt uiteraard in overleg en nauwe samenwerking met stratenmaker en hovenier.

Ook voor het uitgraven van een woning, garage en andere graafwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijk contact

Jeroen van de Rakt sierbestrating en grondwerk bestaat uit Jeroen en Nicole van de Rakt. Een kleine onderneming maar met een grote keuze aan materialen. Door de kleinschaligheid hebben klanten één aanspreekpunt, zijn de lijnen kort en is er altijd persoonlijk contact.

Aan de Rondweg in Overloon ben je altijd welkom om je wensen, ideeën en plannen te bespreken.

Wij denken graag met je mee!

Deskundig tuinadvies

Van baksteen tot compleet project

Ruim assortiment

Goed ingerichte showtuin

Neem contact op

+31 (0)6 537 398 78

info@jvdrakt.nl

rondweg 14a - 5825 hv - overloon

Uw droomtuin begint bij Jeroen van de Rakt

Bezoek ons in Overloon en bekijk de vele inspirerende showtuin voorbeelden en het ruime aanbod stenen, betontegels, natuurstenen tegels, keramische tuintegels grind en split.