Grind en split producten

Er zijn verschillende soorten grind, dat een afgeronde vorm heeft, of split, dat gespleten gesteente is. Grind en split komt van over de hele wereld en is verkrijgbaar in diverse kleuren. We hebben wel 60 verschillende soorten. Kom gerust eens kijken!

Bestrating

De keuze in sierbestrating is groot, dus het is belangrijk om goed na te denken over de voor- en nadelen van de verschillende materialen. 

Infiltratiesysteem

Wij hebben een eenvoudig en goedkoop systeem ontwikkeld dat een duurzame oplossing biedt voor het infiltreren van regenwater.

Grondwerk

Wij hebben de beschikking over zowel een grote kraan als een minigraver en helpen je graag met het grondwerk

Kunstgras

We hebben kunstgras in verschillende variaties, van siergras tot speelgras, voor intensief gebruik of alleen voor een mooie afwerking. 

Grind in de tuin

Veel mensen hebben grind in hun tuin liggen. Je ziet het grind op verschillende plekken in de tuin terug komen. Bijvoorbeeld wordt er grind gebruikt om een tuinpad in de tuin te maken. Maar we zien ook dat er grind word gebruikt om bijvoorbeeld een oprijlaan te vullen of als vulling voor delen van een tuin.

Relatief goedkoop

Grind is een goedkoop product en is in allerlei verschillende kleuren te krijgen. Zo kun je dus altijd een kleur vinden die je aanspreekt en die goed bij de rest van je tuin past! Zo heb je grind in effen kleuren maar ook grind in gemengde kleuren. Er is dus altijd wel iets te vinden dat bij je past.

Persoonlijk contact

Jeroen van de Rakt sierbestrating en grondwerk bestaat uit Jeroen en Nicole van de Rakt. Een kleine onderneming maar met een grote keuze aan materialen. Door de kleinschaligheid hebben klanten één aanspreekpunt, zijn de lijnen kort en is er altijd persoonlijk contact.

Aan de Rondweg in Overloon ben je altijd welkom om je wensen, ideeën en plannen te bespreken.

Wij denken graag met je mee!

Ruim assortiment grind en split

Showtuin met voorbeelden

Deskundig advies

Van grind tot persoonlijk advies

Neem contact op

+31 (0)6 537 398 78

info@jvdrakt.nl

rondweg 14a - 5825 hv - overloon

Uw droomtuin begint bij Jeroen van de Rakt

Bezoek ons in Overloon en bekijk de vele inspirerende showtuin voorbeelden en het ruime aanbod stenen, betontegels, natuurstenen tegels, keramische tuintegels grind en split.